LÄS VIKTIGT MEDDELANDE ! CORONAVIRUSET - INSTÄLLDA DANSER

 

Hej alla dansvänner!

Våra tankar med att börja dansa i september kvarstår, tyvärr finns det några grå moln på himlen. Omtanken om oss alla kräver eftertanke och varsamhet hur vi startar på bästa sätt.

Vi har fått en del positiva reaktioner på mail och via FB. Det finns ett sug efter att träffas och dansa, om så är möjligt.

Vi träffas den 5 september, klockan 18.00, under alla omständigheter.  Vi umgås över en kopp kaffe/te med något till! Den som känner sig trygg med att dansa gör det.

Utvecklingen på pandemin just nu är osäker och oron för att smittspridningen skall öka finns inför skolstart och att fler kommer att återgå till sina arbetsplatser. Förändringar av rådande restriktioner föreligger inte för tillfället.

Blir det så allvarligt att restriktionerna skärps igen så ställer vi naturligtvis in.

Vi har tänkt oss att alla tar med sig sitt vaccinationsintyg på två sprutor, samt är och känner sig friska. Vi antar att alla har vaccinerats sig två gånger nu. På detta vis kan alla känna sig tryggare och vi har gjort vad som kan göras, tillsammans.

Vi, i styrelsen, är mycket måna om att vi skall göra vad vi kan för oss alla! Suget efter att få lite fart på DIGG igen känns angeläget, vi suktar efter att få träffa alla glada, positiva och dansanta kamrater.

Håll tummarna för att pandemin går åt rätt håll, se ses den 5 september klockan 18.00.

Välkomna !

Styrelsen

Gm Peter Gaestadius